> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Общото събрание на Левски ще е в началото на юли


0
0
108

Общото събрание на Левски ще е в началото на юли. Това стана ясно от изявление на ръководството. То разкрива, че поради различни ангажименти на членове на УС, тепърва заседанието ще стане ясно точно на коя дата ще е.

“Левскари,
Бихме искали да ви информираме, че дискусията сред членовете на Надзорния и Управителния съвет на „ПФК Левски“ за точната дата, на която да се свика Общо събрание на акционерите на дружеството, се провежда вече повече от седмица. Събранието няма да бъде извънредно, то е необходимо по ред причини и ще бъде свикано с решение на Управителния съвет и одобрен от него дневен ред. Поради различни ангажименти на членове на УС заседанието, на което ще се определи дата за Общо събрание, ще се проведе в началото на месец юли и Вие ще бъдете незабавно уведомени за взетите решения.
От ръководството”, съобщиха от “Герена”.

За Общото събрание стана ясно, че ще се състои, след като от фенската организация Тръст “Синя България”, която притежава 10% от акциите, го свика.
Причината е цялата ситуация в клуба и доста неясното бъдеще. По този начин всички акционери ще могат да застанат очи в очи с Наско Сираков и да опитат да получат нужните им отговори.

В последните месеци феновете на клуба се информират за състоянието по-скоро от медиите, а не от самото ръководство, въпреки обещанията за прозрачност преди година.
Към момента не е ясно до каква фаза за преговорите с доста съмнителната фигура на Джоузеф Диксън. Също така изобщо не е ясно дали Сираков и екипът му имат план как “сините” ще започнат и изкарат целия сезон, при положение, че към момента няма почти никакви приходи.

Снимка: Левски

Споделете
0
0

Comments