> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски с рекордни приходи


0
0
400

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 година. Това ще се случи на предстоящото Общо събрание на клуба. Сбирката на акционерите е във вторник, 15 ноември на стадион “Георги Аспарухов”.

На нея изпълнителният директор Иво Ивков трябва да предостави финансов отчет. А резултатите от него ще покажат, че “сините” са направили сериозна крачка спрямо предишните 12 месеца. Затова и в момента клуба диша много по-спокойно. Според информация на “Тема Спорт” приходите за периода надхвърлят 15 милиона лева. Затова и “сините” вече са в режим “стриктно плащане на задълженията към играчи и персонал”. Наред с това се погасяват и множество стари задължения. На всичкото БФС глоби клуба с още 5300 лв.

Главна заслуга за подобряването на финансовото състояние на клуба имат и привържениците. Те вкараха над 7 милиона лева в касата на клуба с различни инициативи – и най-вече купуване на билети, абонаментни и членски карти, и най-различни видове артикули. Резултатите са за срока от февруари насам, когато бе стартирана кампанията “Левски е вечен”.

Мажоритарният собственик на сините Наско Сираков пък проведе среща с представители на организирани фенове на Левски. Тя се е състояла във вторник вечерта в офиса на “Левски на левскарите”.
“Представителите на големите левскарски организации се срещнаха със собственика на мажоритарния пакет акции на ПФК Левски АД, собственика на генералния спонсор и неговия екип. Дневният ред за срещата беше с една единствена точка: 1. План за бъдещето на ПФК Левски АД. Дискусията продължи над два часа. Информация и детайли за резултата от срещата ще получите на 13 ноември в залата на училище “Свети Георги” (София, бул. “Никола Й. Вапцаров” 47). На срещата участваха Наско Сираков, Мило Борисов – собственик на генералния спонсор на Левски, Венцислав Димитров – член на НС на Левски, aдв. Борислав Георгиев, посочен от “Палмс бет” за заместник на напусналия Разпопов в УС на ПФК Левски”, написаха от “Левски на левскарите”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx