> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски запази уникално голово постижение


0
0
56

Рекорд на Левски от периода 1970-1972 година оцеля в „Овча Купел“. Тогава „сините“ се разписаха в 51 последователни мача в първенството. Сега Лудогорец стигна до кота 49 с 0:1 срещу Славия. Последният двубой, в който „зелените“ не вкараха, бе през ноември 2019 г. и 0:0 срещу ЦСКА на „Българска армия“. Оттогава минаха 659 дни, пише „Труд“, а „Мач Телеграф“ отбелязва, че нещата в Левски бавно започват да се случват.

Най-хубавото е, че публиката има вяра на своите любимци и на Станимир Стоилов. През седмицата от „Герена“ се похвалиха, че присъствието му дава и финансови резултати, след като феновете се събудиха и отново има глад за купуването на фланелки, шалове, сезонни и членски карти.
Сега обаче на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ се е случило нещо, което не е виждано там от години. Клубният магазин е бил опразнен в часовете преди мача с ЦСКА 1948, а вчера е било разграбено всичко, което е оцеляло.

“Не съм виждал подобно нещо, откакто се занимавам с тази дейност. Въпреки състоянието си имаме по-добри продажби от всички останали отбори, но не сме вярвали, че за един ден може да свърши всичко. Благодарим на всички левскари, които помагат на клуба, след като си купуват оригиналните продукти. Съвсем скоро ще направим ново зареждане, а освен това сме приготвили изненади и нови продукти”, заяви управителят на клубния магазин на „сините“ Пламен Петров.

Той разкри, че при охлабването на мерките за КОВИД-19 предстои обиколка на цяла България на мобилния магазин. Освен това на „Герена“ се стягат и за сериозна кампания около подновяването на членските карти. Там са приготвени сериозни изненади за техните притежатели.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x