> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски ще плаща 4 години на НАП


0
0
250

Четири години ще продължи изплащането на дълга към НАП от сметките на бъдещия партньор на Левски. Финансовата компания, която ще изкупи задълженията на клуба към приходната агенция, ще махне воденичния камък от плещите на “сините”, които повече пряко няма да имат отношение към тази разплащателна линия, която е в размер на около 12 милиона лева. В тази сума влиза голяма главница, както и огромни по обем лихви. На практика, за една година в касата на НАП ще постъпват регулярно общо около 3 милиона лева и така още 3 години.

Новият голям партньор на “сините” в продължение на 4 години ще има сериозно като процент участие в клубния магазин на Левски, както и в онлайн продажбите, пише Тема спорт. Така компанията ще си гарантира някаква възвращаемост, част от партньорството може би ще е като реклама и пряко спонсорство.

Дългогодишният председател на НКП Степан Хиндлиян оповести данни за проблемите в клуба. „От 2011 година до 2022-ра Левски инкасира загуби от 47 млн. лева! Фирмата е декапитализирана с отрицателен собствен капитал от над 13 млн. лева. Задълженията са в размер на 33,378 млн. лева. Не съм съгласен с нито една дума, изречена от Папазов! Не е вярно, че Стоилов иска да управлява. А като ще се връщаме към миналото, да каже до 25-ата си годишнина в кой сектор е седял… Винаги е имало кръгове на влияние в Левски. Сираков е само инструмент. Той не взима самостоятелни решения и се облагодетелства от клуба. Той е лицето, а зад него са хората, които казват какво да става! Не подкрепи Стоилов, да се каже истината. Клубът дължи на фирмите на Васил Божков около 6 милиона. Но сега сме на път да изтеглим най-големия си кредит“, заяви Хиндлиян в подкаста „Неформално с Георги Петков“.

Снимки: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx