> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спонсорът на Левски – Palms Bet, дава бонус за всяка абонаментна карта


0
0
203

Спонсорът на Левски – Palms Bet, ще даде бонус за всяка закупена или подновена абонаментна карта. Така букмейкърът подпомогна кампанията на столичани, която стартира, и се очаква да внесе така нужните пари за спасението на футболния клуб.

Ето съобщението на Левски:
През изминалия тежък сезон, феновете за пореден път доказаха, че ста най-ценния капитал на клуба. Подкрепата Ви няма алтернатива и ще е от особено значение за Левски и през настоящата кампания.
От днес, 15 юни, стартира продажбата на абонаментни карти за новия футболен сезон 2021/2022 в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, както и онлайн на https://bit.ly/3wtcx37
Предоставяме Ви възможността да бъдете част от „сините“ редици в шампионата и турнира за Купата на България, като картодържателите от сезон 2020/2021 ще могат да подновят своят абонамент за стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ запазвайки настоящата си карта с 30% отстъпка.
Местата на досегашните притежатели на абонаментни карти ще се пазят до 1 август 2021 г. включително, след което ще бъдат пуснати в свободна продажба.
Всеки притежател на членска карта ще използва отстъпка за абонаментна карта според вида й, ако той е нов картодържател. Притежатели на членска карта и абонамента карта едновременно ползват отстъпка, като в сила е само най-високата такава в размер на 30%.

При всяка закупена/подновена абонаментна карта, на навършилите 18 години привърженици ще бъде подаряван ваучер в размер на 10 лв. Той ще е във вид на бонус без депозит в сайта на Palms Bet: https://www.palmsbet.com/bg/
Повече информация и подробности около цените на абонаментната кампания вижте тук: https://bit.ly/2TtNU7M.

Това е пореден жест на Palms Bet – преди дни букмейкърът пуска нова и безплатна игра, която е с внушителния награден фонд от 50 000 лв. Тя е свързана с Евро 2020.

Снимка: Левски

Споделете
0
0

Comments