> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски опроверга Ивков за заплатите


Ивков, Левски

0
0
166

Левски опроверга официално бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков за заплатите, които излезе информация, че му дължи.

“Сините” излязоха с опровержение на твърденията на юриста за задължения към него и информацията, че това може да спъне клуба по пътя към вземането на лиценз.

От “Герена” разясниха как е протекла комуникацията с Ивков.

“За неизплатени просрочени задължения за плащане на обезщетение в размер на 3 брутни заплати за предсрочно прекратяване на договора за управление, както и последвало интервю по темата от същия пред БНТ, сме длъжни да разясним пред „синята“ общност следното:

„ПФК Левски“ оспорва твърдените вземания. Клубът няма просрочени задължения към г-н Ивайло Ивков, доколкото претендираните вземания не са изискуеми, поради обстоятелството същите не са надлежно установени по основание и размер от надлежен орган, т.е. не са безспорни.

Относно твърдението на г-н Ивков, че не е претендирал за сумите, а е искал да подпише споразумение (неясно за какво) сме длъжни да публикуваме постъпилите в клуба покани от г-н Ивков.

Цитирани в молбата му до Лицензионната комисия на БФС, за да се установи истината, която е важна за всички левскари.

„ПФК Левски“ ще отговори на Лицензионната комисия в дадения от нея срок относно подаденото искане от г-н Ивайло Ивков”, написаха “сините”.

Вчера в интервю за БНТ Ивайло Ивков посочи, че прави услуга на Левски и ако е искал да атакува лиценза на клуба е щял да подходи по различен начин.

„Не искам да взимам лиценза на Левски. Правя всичко възможно клубът да не го загуби и да върви напред. Затова направих постъпление сега, а не след 31 март, когато наистина ръководителите можеше да имат проблем с лиценза“, заяви Ивков.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx