> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Младок от Левски се закани да смачкат ЦСКА (видео)


0
0
552

Защитникът на Левски Георги Александров се закани да разбият ЦСКА в неделното дерби. Двата тима излизат от 17.00 часа на Националния стадион, а юношата на “сините” смята, че ще излязат крайни победители.

“Очаквам да се представим подобаващо, за да опровергаем всички критики към нас. Излизаме с мисълта за победа и да се представим по най-добрия начин. Не е лесно, но се справяме. Треньорите ни вдъхват самочувствие и увереност.
Това е “Вечното дерби”. Този мач е за публиката, трябва да излезем и да покажем най-доброто от себе си и дай Боже ако можем да победим. Ние ще дадем максимума от себе си. Не мисля, че има притеснение или страх в някой от футболистите.
Благодаря на феновете, че стоят зад нас в тези времена. Да бъдат сигурни, че ще покажем най-доброто от себе си.

За съжаление разликата в България е огромна между юношеския и мъжкия футбол и напрежението и чисто физически изостават 19-годишните от мъжкия футбол. Започнах да навлизам в нещата. Почувствах се прекрасно, когато разбрах че ще играя за мъжкия тим, живея от другата страна на булеварда. Сбъдната мечта за едно момче като мен.

Всеки приема нещата по различен начин. Зависи от възпитанието дали ще се вдигнеш в облаците, или ще останеш здраво стъпил на земята. Избирам кариерата пред парите. Не е моя работа да говоря за парите, а на ръководството”, заяви Александров.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments