> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лошо: Левски може да не вземе лиценз


0
0
342

Бъдещето на Левски продължава да бъде неясно. През миналата седмица мажоритарният собственик Наско Сираков заяви, че лицензът на отбора е застрашен. Същото посочи и временният треньор Живко Миланов.
В края на миналата година “сините” успяха да покрият доста дългове благодарение на два сключени спонсорски договора. С бивши играчи и служители, на които дължи пари, сключи споразумения за разсрочване.

Именно и периодът за 2020 година касае и получаването на лиценз. Липсата на свежи пари обаче води и до натрупването на нови задължения – играчите не са получавали заплати, както и неплащане на поетите споразумения.

Според регламента на Лицензионната комисия към БФС най-късно на 30 април от Левски трябва да са внесли “писмена декларация и публикуване на финансова информация, пише “Тема спорт”.
На 11 май е първото заседание за издаване на тапии – на отбори от УЕФА, както и на евентуални евроучастници. Втората дата е 14 май, а третата 19 май. На 21 май е насрочено ново заседание за издаване на лицензи на отборите от efbet Лига. Очаква се тогава да се разглеждат и документите на Левски. Най-късно това може да стане на 25 май, когато за последно ще се гледат документи на отбори от елита.

Ако на някое от тези заседания “сините” не получат лиценз, ще могат да се жалват пред Апелативната комисия. Тя има три дати, на които да гледа казуса – 21 май, 25 май и 28 май.
Получаването на лиценз не е единственият проблем на Левски. Клубът няма планиран бюджет за следващата кампания, а повечето играчи става свободни агенти. Затова и мъглата на “Герена” е голяма.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments