> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски иска извънреден Конгрес на БФС


0
0
324

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, в Стара Загора, че в клуба няма „две страни“ и не приема да се прави разделение между него и останалите от ръководството. В сряда той посети Стара Загора във връзка с кампанията по емитиране на нови акции от сините. Те ще бъдат на стойност 15 милиона лева. Целта е парите за увеличаване на капитала на клуба, да отидат за погасяване на дълговете към НАП. В момента задълженията към държавната хазна са около 11.8 милиона лева.

В Стара Загора Сираков бе попитан от bTV: „Срещате ли подкрепа и каква е тя – във ваша полза или на отсрещната страна?, Сираков отговори: „Няма отсрещна страна. Тя е само една страна – Левски. Хората са уникално ангажирани, болеят за нашия клуб. Единственото, за което съжалявам, е, че нямам време да премина през всички населени места в България“. Запитан: „На срещите, които провеждате, има ли фенове, които не са на вашата позиция?“, Наско каза: „Левскарите са стотици хиляди, най-нормално е всеки един от тях да има собствено мнение и за клуба, и за футболисти, и за треньори. Аз съм свикнал на това нещо, защото съм вече 50 години във футбола. Нищо не може да ме изненада. Дали успявам да ги убедя? Виждам, че хората ми вярват, за което съм им много благодарен. Подкрепата за мен не е важна, важното е тя да е за Левски“.

Нямам притеснения с подаването на документи към лицензионната комисия на БФС. Позицията ни относно искането ни за извънреден конгрес на централата не се е променила“, поясни Сираков.
А треньорът Мъри Стоилов заговори за напускане на “Герена”.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx