> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски иска извънреден Конгрес на БФС


0
0
583

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, в Стара Загора, че в клуба няма „две страни“ и не приема да се прави разделение между него и останалите от ръководството. В сряда той посети Стара Загора във връзка с кампанията по емитиране на нови акции от сините. Те ще бъдат на стойност 15 милиона лева. Целта е парите за увеличаване на капитала на клуба, да отидат за погасяване на дълговете към НАП. В момента задълженията към държавната хазна са около 11.8 милиона лева.

В Стара Загора Сираков бе попитан от bTV: „Срещате ли подкрепа и каква е тя – във ваша полза или на отсрещната страна?, Сираков отговори: „Няма отсрещна страна. Тя е само една страна – Левски. Хората са уникално ангажирани, болеят за нашия клуб. Единственото, за което съжалявам, е, че нямам време да премина през всички населени места в България“. Запитан: „На срещите, които провеждате, има ли фенове, които не са на вашата позиция?“, Наско каза: „Левскарите са стотици хиляди, най-нормално е всеки един от тях да има собствено мнение и за клуба, и за футболисти, и за треньори. Аз съм свикнал на това нещо, защото съм вече 50 години във футбола. Нищо не може да ме изненада. Дали успявам да ги убедя? Виждам, че хората ми вярват, за което съм им много благодарен. Подкрепата за мен не е важна, важното е тя да е за Левски“.

Нямам притеснения с подаването на документи към лицензионната комисия на БФС. Позицията ни относно искането ни за извънреден конгрес на централата не се е променила“, поясни Сираков.
А треньорът Мъри Стоилов заговори за напускане на “Герена”.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx