> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ясно е кои играчи остават в Левски


1
0
458

Левски ще трябва да решава съвсем скоро за лятната си селекция. Куп футболисти станаха свободни агенти и на практика вече нямат нищо общо с клуба.
Ръководството на “сините” вече е набелязало част от играчите, с които ще бъдат водени активни преговори. Сред тях са близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които ще прекарат лятната си ваканция в Барселона. Двамата очакват да подпишат нови договори с Левски.
Те признаха, че са провели разговори с Наско Сираков за оставането им в клуба. Настоящите им споразумения със сините изтичат на 30 юни. “Сините” искат да задържат още Мартин Райнов и Андриан Краев, които също стават свободни агенти. Това се отнася и за чужденците Звонимир Микулич и Драган Михайлович.

Левски ще проведе лятната си подготовка в Правец, реши ръководството на клуба. Възможността за подготовка в чужбина е изцяло отхвърлена. Тепърва обаче ще се уточняват съперници за контроли, както и точните дати. “Сините” се събират на първа тренировка след ваканцията на 14 юни, но все още не е ясно от кого ще бъде водена тя, както и кои футболисти ще присъстват. Надеждите на феновете са, че дотогава клубът ще има нов собственик, а на треньорския пост ще застане Станимир Стоилов.
Очаква се Живко Миланов да продължи работата си в клуба, но на нова длъжност.

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments