> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове на Левски искат по-добри условия по стадионите


0
0
261

Националният клуб на привържениците на Левски поиска по-добри условия по стадионите в България. Организираните фенове смятат, че сегашното положение по стадионите е трагично. Съобщението им е адресирано до Борислав Михайлов, вътрешния министър Иван Дерменджиев, както и шефовете на “синия” клуб.
В съобщението условията се определят за неприемливи за страна-член на Европейския съюз, като се призовава за по-сериозни изисквания към условията най-вече към гостуващите фенове.

“Националният клуб на привържениците на “Левски” обръща внимание на отговорните фактори в българския футбол, държавата и в любимия ни Клуб, а по-конкретно на лицата: Михайлов, Сираков, Боримиров, М. Борисов (като пряк ръководител на последните двама) и вътрешният министър Демерджиев.

Макар и според социологията на мажоритарния собственик да сме под един процент от общия брой привърженици, ние сме тези, които подкрепяме Левски на всяко гостуване и винаги задаваме пулса на трибуните. Ето защо намираме за нужно да обърнем внимание на следното:

Господа, вие гореизброените, не сме сигурни, че сте забелязали какви са условията на част от футболните стадиони в България.

Привържениците на най-популярния клуб в страната са принудени да се чувстват като престъпници, набутани в клетки, кошари и кафези.

Срещу “Ботев” (Пловдив) бяхме в претъпкан блок, а на разположение имахме химически тоалетни. На новия “Колеж” пропускателният режим не само не беше на ниво, а под всякаква критика. На стадиона в парк “Лаута” положението беше сходно, ако не и по-лошо. Пътят до нашите места бе строителна площадка, а след мача газихме в локви и кал. “Клетката” отново се оказа недостатъчно голяма за най-верните фенове в България.

Трудно е да си представите как се гледа мач в такива условия, които са абсолютно неприемливи за 2023-та година и страна-член на Европейския съюз.

Сега “Левски” го чака “гостуване” в Бистрица. Отпуснатите 250 билета са си жива подигравка със “сините” привърженици. Отново клетка, коридор и условия, каквито няма в цивилизования свят!

Вероятно всеки от вас е казвал много пъти, че “футболът е за хората.” Очевидно в България с малки изключения не е точно така. Надяваме се занапред на нормално отношение спрямо хората, които подкрепят българския футбол, който със сигурност не е сред най-привлекателните в света. Ако целта е да ни откажете, кажете си, за да ви олекне, но…
Точно ние няма никога да се откажем!”, обявиха от НКП.

Снимки: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx