> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Феновете на Левски заявяват и подновяват членски карти чрез EasyPay


0
0
343

Левски обяви ново партньорство с EasyPay. Чрез него феновете ще могат да заявяват и подновяват членски карти, което е повече от брилянтна идея. Така на “Герена” улесниха работата с привържениците, които не един път през годините спасиха отбора от фалит.

“Левскари, като част от честванията на 107-годишнината на клуба, с удоволствие анонсираме старта на едно дълго планирано партньорство между „ПФК Левски“ и EasyPay.
Привържениците ще могат да заявяват или подновяват членството си към клуба в каса на EasyPay, където ще получат безплатно новата платежна карта „Левски“, а съответните брандирани подаръци към категорията на членството ще могат да се получават в най-близкия до касата офис на Speedy.

От днес на територията на близо 100 каси на територията на 60 населени места в цялата страна, всеки привърженик, заявил своето членство в клуба, ще може да се сдобие напълно безплатно с уникална по рода си разплащателна карта. Пластиката е със специален дизайн, посветен на клуба, и ще може да се взима на момента в офисите на EasyPay без такса за издаване и поддръжка.

Картата ще дава право на всеки притежател да пазарува в търговски обекти без такса за плащане, ще позволява две безплатни тегления, на който и да е банкомат в страната на месец, а след всяко плащане или захранване, привържениците ще имат възможността да се включат в игра с печалби, между които предметни и парични награди. Притежателите на пластиката ще могат да проследяват сметката си във Viber, като тя е подходяща за превод на доходи (работна заплата, парични преводи, хонорари и др.), както и за изплащане на печалби от спортни залози.

Благодарение на голямата мрежа от офиси на EasyPay, клубът очаква стартиралото партньорство да предостави поредна възможност за привържениците да помогнат на любимия клуб да премине през тежкия период”, съобщиха от “Герена”.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments