> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски плати още 2,5 млн. лв. на НАП


0
0
742

Ръководството на Левски е погасило над 2,5 милиона лева към НАП, разбра “Тема Спорт”. От “Герена” очакват и ново споразумение с приходната агенция в близките дни. На предстоящото Общо събрание, което ще се проведе на 9 ноември от 11:00 часа, отговорните фактори при “сините” ще разкрият на акционерите подробности по темата.

В началото на септември членът на Управителния съвет Борислав Георгиев говори за финансовото състояние на клуба.
“В момента се намираме в стабилизиране на финансовите потоци като приходи и разходи. Да се надяваме, че този тренд ще продължи, след неблагоприятния отказ на господин Шолак да вземе участие в Левски влязохме в преговори с НАП. Определихме мярката 70/30 – при плащане 100% към даден доставчик 30% следва да отидат в НАП. Мярката е тежка, но и дисциплинираща и наложи управителните органи да свикаме събрание за увеличение на капитала и да направим дарителска кампания, за да се олекоти главницата. Най-важното е, че главницата е лихвоносната. Лихва върху лихва не се дължи. Колкото бързо се изплати главницата, толкова по-добре, защото имаше време, когато лихвата на главницата беше 2500 лева на ден. В момента сме в ревизия заради по-дългосрочната програма да погасяване на дълга към НАП. Всички левскари трябва да са горди, че ПФК Левски е един от най-големите данъкоплатци на България сред спортните клубове”, заяви тогава пред БНТ Георгиев.

До 1 септември клубът е изплатил над 3,5 милиона общи задължения, като към главницата те са близо 1 800 000 лева. От “Герена” прекратиха практиката да дават отчет на привържениците как стои въпросът по различните плащания, както и как протича сметката по даренията за дълга към агенцията и приходите от продажбата на билети, абонаментни и членски карти.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx