> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Левски сравниха БФС със Северна Корея


0
0
518

В Левски сравниха БФС със Северна Корея. Изпълнителният директор на “сините” Ивайло Ивков смята, че в “Бояна” е пълна разруха откъм работа. Той коментира решението на Дисципа да накаже отбора с един мач, позицията на Юрий Кучев по темата, както и декларацията, която „сините” пуснаха през седмицата срещу председателя на БФС Борислав Михайлов.

“Приготовленията завършиха преди да тръгнем за Карлово. Може би това е една от най-приятните ми задачи. Желанието ни е да дадем усмивки на хората от пострадалите села. Всичко върви по план. Мисля, че стадионът ще бъде пълен. Всички средства ще отидат в специална сметка за помощ на пострадалите”, обяви пред БНТ Ивков.

“Справедливостта е доста относително понятие. За съжаление и до днес нямам информация по същество. Ние не знаем въз основа на какви факти са наложени наказанията. Това човечец Юрий Кучев успях да го гледам и онзи ден. Изпълва ме с голяма доза съжаление какви хора работят в БФС. Този човек е там откакто се помня. Той обяви пред цялата общественост, че ние сме изпуснали срока за обжаване, а той е идният вторник. Не е вярно, че Левски е призован на заседанията. Държа на казаното в декларацията. Не разбрах, защо е на ниско ниво. Тя е одобрена и публикувана от мен, г-н Наско Сираков и г-н Стоилов. Това са и тримата човека, от които излиза истината за целите и амбициите на Левски. Не зная какво е по-високо ниво. Ако касае текста – там има точно зададени въпроси, на които този човек не можа да отговори. Той не можа да каже какво грози клуба, ако на мача с Ботев Пловдив има публика. Жалкото и мъката ми беше докато слушах, че този човек преподава в една от висшите учебни заведения на България”, продължи юристът.

“Ние не сме казали, че няма да спазваме решенията на БФС. Ние поканихме феновете на следващата среща с Ботев Пд. Предстои обжалване на това решение. Апелативната комисия е длъжна да допусне до изслушване страните. Нашият администратор се обади и поиска да бъдем запознати с досието и да бъде допуснат наш представител. Беше върнато обаждане, че нямат такава практика и ако съм отишъл биха ме изслушали. Какво да си говоря с тези хора? Ние сме от различни светове”.

„Всеки да тълкува както иска декларацията. Думите в нея са ясни. Левски стои зад всяка дума в декларацията. Очаквам да ни се даде възможност да се запознаем защо са наложени наказанията и да изразим нашата позиция. В самото решение на ДК не е казано в кой мач трябва да се изтърпи това наказание, каквато е практиката. Никой не познава работата ви, г-н Кучев. Повечето ви наказания са необжалваеми, което е възможно само в Северна Корея. Наказание от над 5 хил. лева е обжалваемо, а от една среща – не. Тук не говорим само за парична загуба, а и за празник на хората. Смисълът на футбола е публиката. Всеки мач на Левски е празник. Виждате и как УЕФА наказва. Дори да е грубо наказание може да се затвори един блок. Защо целия стадион?”, завърши Ивков.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx