> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Черно море скача да бие Левски


50 0

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му изпитва сериозен респект и уважение към Левски, но въпреки това “моряците” ще излязат за победа в предстоящия мач между двата тима. Специалистът бе категоричен, че има случаи, в които само фланелката води грандовете към успеха. Мачът между Черно море и Левски е на 11 април от 19:45 часа на стадион “Тича” във Варна.

Илиан Илиев коментира и контролата с Локомотив Горна Оряховица, която неговият тим спечели с 2:0.
“Три седмици не са малко, но ние сме длъжни да сме готови за следващите мачове. За 12 дни трябва да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото”, обяви пред Дспорт Илиев.

“Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач. Когато играеш с водещите отбори, с грандовете, понякога и само фланелката ги води. Респект, уважение към Левски, но естествено ние искаме да победим в мача. Ще е трудно. Касми пак почувства болки и затова решихме да го запазим”, допълни той.

“Хубаво е, че Илиан Илиев – младши дебютира за националния отбор. Това е важно за него и за клуба. Трябва да работи много, за да продължи да върви нагоре. Младите трябва да разберат, че без работа не става. Във всеки един мач трябва да надграждаш”, каза Илиев. 

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading