> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Големият левскар Христо Цветанов каза край


50 0

Легендарният състезател на волейболния Левски и на националния отбор Христо Цветанов приключва славната си кариера, съобщиха от клуба.
“43-годишният център реши да спре с волейболните изяви, въпреки че имаше предложение да играе още един сезон за нашия клуб. Ние, разбира се, подкрепяме Христо в това трудно решение. Още повече, че той ще продължи да работи за Левски София, но в ролята на помощник на старши треньора Андрей Жеков”, съобщават от клуба.

“Цветанов бе почетен със специален плакет и фланелка с неговия номер, подписана от досегашните му съотборници. Това стана по време на партито по случай спечелването на бронзовите медали в Суперлигата.
Благодарим ти, Христо, че спази обещанието си – да помогнеш на клуба, от който си тръгнал, да спечели отличие
. Благодарим и на всички състезатели и треньори, които дадоха своя принос за този добър сезон.
Пожелаваме си следващата година Левски София да играе финал в своята Спортна зала “Левски София” в присъствието на много фенове!”, допълниха от клуба на Владо Николов.

Още един емблематичен наш волейболист казва край. Много, много е дал за българския волейбол – надявам се да продължи да раздава знания, опит, пример за отдаденост и дисциплина и в новата си роля като треньор!
Ице, за мен е чест да те познавам”, обяви самият Николов.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading