> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Иво Ивков: Левски може да има проблем с лиценза


0
0
384

Иво Ивков призна, че Левски пак може да има проблеми с лиценза. Става въпрос за дълговете към НАП. Според изпълнителния директор идеята е пак да се направи споразумение. Левски има да дава над 11 млн. лв. на държавата.
Ивков говори пред медиите на летище София, където изпрати футболистите на едномесечен лагер в Дубай.

“Честита Нова година с пожелание за щастие. Благодаря на цялата синя общност за незабравимите мигове през 2022 година. Очаквам 2023-a да е по-добрa. Положението е и по-различно и не чак толкова. Отново ще имаме изключително тежки периоди около лицензирането, ако не постигнем договорености на дадени нива“, почна Иво Ивков.

“Изпратихме луда година, която изпитахме всичко. В спортно-технически аспект няма какво да кажа и да желая. Съобразявайки се с финансовите изисквания, треньорът извлече най-доброто. Подчертавам, че сумите около лагера нямаше да бъдат усвоени, ако не ги бях уредил само за подготовката. Видяхте миналогодишната такава как се отрази. Сумата няма да я споменавам, но сме осигурили всичко най-добро като условия. В Турция цените са сходни“.

„Тези средства нямаше да бъдат усвоени другояче освен за подготовка. Това се отплаща многократно. Надявам се да вървим към окончателно уреждане на отношенията с държавата. Освен че се справихме със старите належащи задължения, които можеха да унищожат клуба, изплатихме близо 4 милиона, а наваксахме и с възнагражденията на играчите. Хем е по-различно, хем не е на светлинни години спрямо преди“, продължи той.

„По отношение собствеността – към собственика може да се обърнете. Предстои да се преценяват оферти за играчи, но не ни задоволяват. Оферти към нас за Филип Кръстев не може да има, той не е наш играч. За Краев има интерес, но както виждате – той заминава. В момента мисли само за това как да се представи с Левски. Цялата ни отдаденост е за най-добрия Левски, това да постигнем”, завърши Ивков.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx