> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Весела Лечева няма да пречи на ЦСКА за стадиона


1
0
282

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева говори за новия стадион на ЦСКА. Тя заяви, че няма да бъде пречка за построяването на ново съоръжение, но според нея всички трябва да спазят ангажиментите си.

“Искам само да кажа, че и аз, като човек от ЦСКА, повече от 20 години съм била част от този клуб с богата история и знам какво означава името ЦСКА и съм сигурна, че феновете очакват едно добро и модерно съоръжение. Аз няма да бъда пречка за това, но от първия ден, от който съм застанала на този пост, съм твърдяла, че всеки трябва да изпълни поетите ангажименти и да бъде добросъвестен по отношение на ангажиментите, които се поемат – и в договорите, и в споразуменията”, каза пред Спортал Лечева.

За съжаление, този анекс, който видях, че изтече по медиите, съм правила много запитвания по него и съм получава оскъдна информация от дружеството, което стопанисва този имот. Разбира се, още в началото, когато стъпих в длъжност, исках цялата информация по отношение на всички договори, анекси и т.н., но или не ми беше предоставена, или получавах информация на парче. Това недоверие предизвика у мен желание да сменя целия борд на директорите на “Сердика спортни имоти”, защото това означава недоверие и от двете страни. Стои си старото ръководство, ние сме предложили ново, но то още не е вписано, не е влязло в действие и затова мога да кажа, че това създава проблем по отношение на работата ни с дружеството и по отношение на това аз да определя дата кога да започне строителство, кога може да бъде приключи, тъй като не знам всички детайли”, допълни Лечева.

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx