> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Христо Крушарски продава Локо Пд


0
0
76

Локо Пд има нови собственици. Досегашният шеф Христо Крушарски остава, но вече няма да е мажоритарен акционер на “смърфовете”. Занапред двете страни ще издържат и управляват клуба.

Както е известно, от няколко дни Локомотив има нов изпълнителен директор. Това е литовецът Лауринас Розгис, който ще дърпа финансовите конци на “Лаута”. Смята се, че зад неговото назначение стоят новите съсобственици на пловдивчани, които също са литовци и имат няколко големи бизнеса, единият от които е даване на кредити.

“Да, познахте, новината ви е вярна. Топло, топло, както е казва. Но не мога да изпадам в подробности. Не мога да ви кажа тези хора българи ли са, какви са, от коя страна са. Камо ли да цитирам имена. Абсурд е да го направя.
Имайте търпение. В момента вървят преговорите. Става въпрос за притежанието на акциите, разбира се. Аз винаги съм казвал, че който иска да помогне на Локо (Пловдив), да заповяда. До дни ще има яснота. Ще свикаме пресконференция и ще обясним всичко”, обяви пред Блиц Крушарски. “Ще обявим голямата новина. Ще се повторя, но нека просто имате малко търпение. Клубът ще съществува, ще диша нормално и по естествен начин, феновете да бъдат напълно спокойни”, допълни ексцентричният ръководител.

Споделете
0
0
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x