> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Компания за бързи кредити поема дълга на Левски към НАП


0
0
486

Ръководството на Левски е постигнало пълна договорка с финансовата компания money+, която ще поеме дълга на “сините” към НАП. Партньорството ще бъде обявено в дните до началото на новия сезон в еfbet Лига. Страните преговаряха в последните два месеца, като вече всичко между тях е уточнено.
Дружеството, което се занимава с отпускане на бързи заеми, а освен това има участие и в Локо Пд, ще покрие накуп главницата на задължението на столичния гранд към приходната агенция, което възлиза на около 6 млн. лв.
Лихвите, които дължат от “Герена”, ще бъдат платени в следващите няколко години, като идеята е компанията да плаща по милион на 12 месеца, докато бъде изплатена цялата сума, възлизаща на общо около 12 млн. лева, пише “Гонг”.

Това на практика означава, че дългът на Левски към НАП може да се счита за уреден и “сините” да дишат далеч по-спокойно. През последите месеци и мажоритарният собственик Наско Сираков, и временният изпълнителен директор Даниел Боримиров правиха загадъчни анонси, че добри новини очакват клуба. И двамата имаха предвид именно споразумението с money+.

Висшето ръководство на Левски опита да осигури приходи за дълга към НАП чрез емитиране на акции. След първите два етапа от предлагането на книжа бяха събрани едва 585 615 лв., което е нищожна сума на фона на първоначално обявените очаквания. В нея се включиха една от дъщерите на Наско Сираков, Тодор Батков, Тити Папазов и др.

Компанията, която ще се заеме с погасяването на дълга на Левски към приходната агенция, ще има участие и в маркетинговата дейност на клуба. Хора от дружеството ще влязат в официалния магазин на клуба, както и в онлайн продажбите.
Освен това се очаква от новия сезон логото на money+ да бъде поставено и на фланелките на първия отбор.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx