> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мечтата на братята Краеви е да играят за България


39 0

Халфът на Левски Андриан Краев започна силно след пристигането си от Хебър на “Герена”, но получи травма, която го извади дълго от игра. Талантливият полузащитник обаче е все по-близо до завръщане. Той говори пред БНТ, където обяви, че се надява да оправдае доверието на Славиша Стоянович. Също така Анди направи и любопитен коментар относно своя по-голям брат – Божидар Краев, обявявайки, че непрестанно го кара да се подстриже. Мечтата на врачаните е двамата да играят заедно в националния отбор на България. “Лъвовете” загубиха на стара на световните квалификации от Швейцария, а в неделя посрещат Италия.

Не ми харесва прическата на брат ми и постоянно го карам да се подстриже. Чуваме се всеки ден по вайбър. Не се караме, защото се виждаме по три пъти в годината. Защо един ден да не играем заедно в националния отбор? Нямам нищо против и да се изправим един срещу друг в евротурнирите. Надявам се, че ще стана по-добър футболист от него”, пожела си Андриан Краев.

“Най-важното е да си стъпил здраво на земята. Съжалявам, че се случи това с мен. Рисковете на професията, на всеки може да се случи. Със сигурност ще се опитам да оправдая доверието на Стоянович, което има в мен“, допълни Краев по повод контузията, която го извади доста дълго време от родните терени.

Снимка: Инстаграм

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading