> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

КОВИД-19 обхваща Ботев Пловдив


46 0

Голям проблем с КОВИД-19 вече има и в Ботев Пловдив. Със заразата са вече шестима души от “канарите”. След направените тестове днес, с положителни резултати са треньорите от мъжкия тим Стефан Стоянов и Сърджан Проданович.
Те се присъединяват към треньора Азрудин Валентич, който мудно, но успешно възражда тима, както и най-доверения му човек Кристиан Тиритиело, и двама от футболистите. Положителни проби са дадени в последните три дни. Играчите са Мишел Еспиноса и Салиф Сисе.
На целия отбор бяха извършени тестове и останалите състезатели са с негативен резултат”, съобщиха от “Коматево”. Шестимата вече са изолирани и са под карантина, като лекарите ги лекуват.

Междувременно се разбра, че контролата между Берое и Ботев Пд, която трябваше да се проведе утре в Стара Загора, е била отменена със съгласието на двете спортно-технически ръководства. Причината за това са заразените треньори и играчи на Ботев с коронавирус. От жълто-черния клуб са се обадили на колегите си от града под Аязмото и са ги информирали за здравословните проблеми.
Берое ще се опита да реагира и да намери нов съперник за приятелски мач, но това е малко вероятно с оглед на времето.

Снимка: Ботев Пд

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading