> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Костов: Ще почакате за оставката ми


Николай Костов, Левски

0
0
185

Костов: Ще почакате за оставката ми!

Това заяви старши треньорът на Левски на извънредна пресконференция. Той разкри, че му предстои среща с Наско Сираков и останалите ръководители в клуба след празниците.

„Дали сме си време със Сираков, не съм освободен от отбора. Не може така – става треньорът и си заминава и после пак наново. Защитавам интересите на хора, които са свързани с мен. Имам щаб, футболисти. Съмнявам се, че има такива, които не ми вярват“, сподели Костов.

„Не искам да ангажирам Сираков по празниците, тъй като е със семейството си на почивка. Анализираме ситуацията, за да направим истински разговори. Нещата, които аз ще искам да не присъства само той, а всички заинтересовани ръководители в нашия клуб. Сега ще потренираме отбора с малкото футболисти. Трябва да изчакате за моята оставка“, добави той.

„Винаги съм имал разбирателство със Сираков. Той винаги ме е разбирал, тъй като е проницателен човек. Вижда по-далеко, тъй като е доста опитен и доста години управлява футболния отбор. Като говорих за протест, имам въпроси към вас. Вие се занимавате с журналистика. Нали трябва да отхвърляме агресията и протестите?”

“Плакатът „Сираков – вън“ е цяла година срещу нас. Аз не го приемам това нещо. С ЦСКА-София така се развиха нещата, до 25-ата минута бяхме с по-добра статистика, по-добра игра ,с повече ситуации. Така се случи, това е футбол. Няма как да се оправдавам за нещо, което се е случило. Предният път си тръгнах без брифинг. Тогава беше друга ситуация, други хора управляваха, други интереси. Сега са други усещанията. Сега сме в етап, който може да надградим”.

“Прословутите задължения към НАП почти ги погасихме. Това е успехът на Сираков, Боримиров, Йовов. Те създават идеални условия за успешна работа. Ние нямаме претенции. Каквото сме поискали, това са ни дали“, допълни Николай Костов.

Снимка: Левски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
Етикети:
0
Оставете Вашия коментарx