> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Емо Костадинов прогнозира успехи на националния отбор


50 0

Емил Костадинов прогнозира, че националният отбор ще има много успехи занапред. Вицепрезидентът на БФС, който е главен отговорник за “лъвовете”, смята, че това се е видяло при 0:0 срещу Северна Ирландия в Белфаст, както и при загубите от Швейцария и от Италия. Коша говори на прибиране от последния мач.
“Общо взето от вчерашния мач съм доволен. Взехме точка и дадохме шанс на много млади момчета да дебютират. Видяхме, че не е толкова голям рискът. Младите се справиха, доколкото могат в момента”, заяви Костадинов.

“Мисля, че този отбор има качества и бъдеще, но все още не са стиковани. Преди тези три мача (бел. ред. с Швейцария, Италия и Северна Ирландия) нямахме нито един официален или приятелски мач, така че треньорът да разбере качествата на всеки един футболист. Но имаме момчета с бъдеще и е важно те да оценят, че носят националната фланелка”, допълни той.

“Бъдещето ще покаже какво ще стане с този отбор. През юни имаме мачове със Словакия и Русия, но тогава треньорът ще има възможност да избистри идеите си да привлечем още някой друг нов футболист в отбора”, завърши Костадинов.

Снимка: БФС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading