> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Направиха първа копка на паметник на Гунди


0
0
330

Първата копка беше направена за предстоящото поставяне на паметник на футболната легенда Георги Аспарухов в парк „Гео Милев“. На събитието присъстваха изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров и част от известните фенове на тима. Както е известно, днес се навършват 80 години от рождението на знаменития нападател.
Бронзовата статуя на Гунди ще бъде в естествен ръст. Днес беше показан умален макет на паметника, чието монтиране се очаква да приключи до края на месеца.

Сред присъстващите на първата копка се откроиха бившият член на Управителния съвет на Левски Петър Ганев, журналистът Ивайло Цветков-Нойзи и бившият председател на Националния клуб на привържениците на „сините“ Владимир Владимиров-Гугутката.

Първата копка беше направена от кмета на Район „Слатина“ Георги Илиев, зам.-председателя на „София – европейска столица на спорта” Анатоли Илиев, Боримиров и хора от инициативния комитет за поставяне на паметник на Георги Аспарухов.

По проекта се работи вече почти 3 години. Ще бъде реализиран изцяло със средствата, събрани от фенски организации.

Нито един лев няма постъпил от футболен клуб
Левски за реализацията на този проект”, заяви кметът на Слатина Георги Илиев, докато правеше първата копка.
“Благодаря за поканата да присъствам, която вчера получих. Левски винаги е намирал начин, ще намери и средства да подкрепи изграждането на монумента на Георги Аспарухов”, заяви Боримиров.

“Парите за изграждането са събрани. Благодарим за готовността на ПФК да съдейства, но няма нужда, благодарим”, намеси се зад гърба на събралите се журналисти председателят на националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян.
“За това трябваше да се обърнете към предишния изпълнителен директор, защо се обръщате към мен”, каза вписаният от два дни като изпълнителен директор Боримиров, заел мястото на отстранения Ивайло Ивков.

“Всеки, който обича Левски, трябва да е на стадиона. Не трябва да се делим. По делата ще ги познаете, е казал нашият Апостол”, заяви още Боримиров на въпрос ще успее ли да сложи край на разединението в клуба.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx