> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Павел Колев: Левски сам си създава проблемите


0
0
339

Павел Колев говори пред БНТ за последните събития на “Герена”. Бившият изпълнителен директор на Левски смята, че в клуба сами си създават проблемите. Както е известно, на “Герена” вече имат нов изпълнителен директор – Даниел Боримиров, а преди това треньорът Мъри Стоилов напусна със скандал.

“Не съм запознат с детайлите за случващото се в клуба, не съм в кухнята. Моите наблюдения за Левски са, че това е клуб, който е изключително талантлив и надарен в това сам да си разваля атмосферата и да си създава проблеми.

Това разделение го има от много време, дори и между феновете. Спомняте си, че имаше и бой с камъни пред сектор “А”Ю”. Сега изби конфликт на върха, който бе грозен за наблюдаване. Няма паралели с модерното европейско управление на клубовете”, заяви Колев.

“Не са притеснителни загубите на клуба. Почти всички клубове в Европа са на загуба. За да се добие представа за финансовото състояние не трябва да се гледат само приходи, разходи, печалби или загуби, а да се вникне по-детайлно.

Най-големият проблем на Левски не са задълженията и загубите за една година или две, а дългосрочните материални активи. Няма какво да вкарат, освен футболистите. Нямат стадион, от който да се изкарват пари. Други проблеми са телевизионните права и приходите от спонсорите”, добави още той.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx