> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала пое Левски, но от Лом


0
0
3981

Емил Велев е новият старши треньор Левски (Лом). Договорът на специалиста е за 1+1 година. Кокала наследи на поста Ферарио Спасов, под чието ръководство тимът влезе във Втора лига.
“Целта е да се утвърдим във Втора лига. Няма други цели. Има всички предпоставки отборът да се представи добре. Не сме започнали да правим селекция. Отборът разполага с добри футболисти. На някои позиции ще се вземат играчи, но не на всяка цена”, заяви пред Дспорт Емил Велев. Така той се завърна във футбола – пролетта Кокала беше кандидат за депутат, но се провали в това начинание.

А Ферарио Спасов напусна треньорския пост в Левски поради здравословни проблеми. Той обяви решението си след последния двубой в Северозападна Трета лига, в който тимът победи като гост Вихър Славяново с 2:0. “Благодаря на момчетата, които се раздаваха във всеки мач и заслужено спечелихме първенството и промоция във Втора лига. Този успех би бил невъзможен без ръководството на клуба начело с Гаврил Гаврилов, на кмета д-р Гаврилов, на всички, които милеят за футбола и няма и за една година възстановиха стадиона и направиха успешен футболен клуб. За съжаление, болестта ми попречи да продължа с отбора и в професионалния футбол. Тръгвам си удовлетворен от успеха и с добри спомени, а на Левски пожелавам нови успехи”, заяви Ферарио Спасов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments