> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кобрата: Рано е да се отказвам от бокса


0
0
303

Имам още какво да дам на бокса и на спорта, заяви пред бТВ боксьорът Кубрат Пулев. Той призна, че вече се готви за следващия си мач, като всичко е въпрос на преговори, но българинът ще се бие само със сериозни опоненти. На Пулев му се наложи да отговаря и на въпроси за поканата да влезе в политиката. Той получи оферта да вземе лидерско място в партията КОД, която е на бившия здравен министър Петър Москов.

“Специално на тях им казах, на хората, които ме поканиха, за което им благодаря, видели са в мое лице това, което мога, и моя капацитет. На моя етап ще продължа да давам готина енергия на българите и на боксовия свят. Имам още какво да дам на бокса и на спорта. Те са едни готини хора от цялата политическа прослойка са истински хора – имаше много коментари и критики, че ще ме използват, но не смятам, че това има резон – дори да има някой, който иска да ме използва – кой може да използва любовта? Аз не съм такъв човек, който може да допусне да бъде използван“, започна той.

Според Пулев много от политиците са подтикнати единствено от славата. “Естествено, това е много важно решение в моя живот, да премине човек от спорта в политиката. Аз съм човек, който цени, промотира България. В крайна сметка е важно кой какво прави – важно е ситуациите, пред които ни изправя животът. Виждате каква е политическата криза, тази криза е от поне 30 години. За съжаление, политиците не правят това, което трябва. И разговорите, които водих, не само с г-н Москов, с много политици съм имал контакти – всички разговори, останах с впечатлението, че не са подтикнати от интереса на българския народ, а от лични интереси – като славата, представяте ли си? Сами те са подтикнати и се борят за власт. Именно с г-н Москов направихме много разговори, говорихме три часа – имаме общи възгледи, и социалната политика, и за спорта, и като цяло за България – в крайна сметка всеки може да говори всичко, това го гледаме вече 30 години – важен е крайният резултат, хората продължават да са бедни, пенсионерите продължават да взимат по 300 лв“.

“Мен много пъти са ме канили в политиката, именно заради това да използват това име, за техен партиен интерес. До този момент няма как да вляза в подобно нещо. Благодаря на г-н Москов, че видя в мен такъв човек и може с името си да направи нещо – когато реша, ще направя собствена партия. Аз съм човек, който има всичко, който е преодолял себе си много пъти, имам абсолютно всичко, нямам нещо, което да не съм поискал да имам. Благодаря на Господ, едно такова влизане е риск и само минус за мен.”

“България е като един разреден двор и външните влияния допълнително утежняват нещата – те идват тук и си правят каквото си искат. Защо да не се кандидатирам за президент? Сега и този проект, тъй като имам много общо с политици – винаги ги разпитвам, питам за неща от кухнята. Всички те ми обясняват, че България и зад лидерите винаги има кукловоди. Докато при един такъв проект щяхме да изненадаме много хора, аз съм човек от народа, няма как да бъда заплашван и манипулиран. В момента все още тренирам спорт, и то един от най-трудните. Със сигурност мога да кажа и да им отговоря, спортистите не са по-надолу от другите, постиженията и лишенията са ги изградили и като хора, и като характер. Това е тази борбеност”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments