> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кобрата: При война ще съм на първа линия за България


0
0
344

Кубрат Пулев приема Гергьовден за голям празник. Смята го и за свой професионален, тъй като е лейтенант от запаса.

Да, казах, че не козирувам пред никого, но това беше в преносен смисъл. Аз съм част от армията и козирувам пред по-висшестоящите – каза Пулев пред БНТ. – Дано никога не се стига до такъв сценарий, но ако България влезе във война, аз искам да бъда в първите редици. Независимо дали съм офицер от запаса или не, пак бих отишъл.

В крайна сметка това е висшата идея. Не е Кубрат, Митко, Георги, те ще се оправят. Общото благо е по-важно. В това забързано ежедневие все по-малко се говори за неща като чест, морал, храброст, за любовта. А храбростта е вид любов. Любов към каузата, народа, страната. Знаете колко примери има в историята, в които един човек брани каузата срещу 20 или 50 души. Това е храброст, а не Кубрат Пулев на ринга.

Въпреки, че и на ринга е трудно. Аз никога не излизам главно заради пари, пояс или титла. Аз излизам, за да защитя цяла България и да я покажа пред света. Загубите не се понасят толкова трудно, не ги забелязвам. По-лошо след загубите са хората, които веднага скачат и критикуват. Но отново говорим за дух. Трябва да имаме дух, за да подкрепяме и при загуби. Ето, пример и с националния тим. Но загубите учат повече, защото победите главозамайват, създават усещане, че си безгрешен”, допълни Кобрата.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments