> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Коби Брайънт бе приет в Залата на славата


0
0
307

Легендата Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт бе посмъртно приет в Залата на славата на баскетбола Джеймс Нейсмит. Той бе представен от неговия идол и добър приятел Майкъл Джордан, а на сцената излезе и съпругата му Ванеса, която прие въвеждането на Коби сред безсмъртните от негово име, заявявайки, че той продължава да печели дори след смъртта.

Преди винаги се опитвах да не хваля съпруга си публично, защото мислех, че получава достатъчно похвали от феновете си по света, че някой трябва да го върне към реалността. Сигурна съм, че в момента се смее на небето, защото ще го похваля публично за постиженията му. Виждам го как е скръстил ръце и с широка усмивка казва: “Сега това да не е някаква глупост?” Той продължава да печели”, заяви тя.

Петкратният шампион в НБА загина на 26 януари 2020-та при катастрофа на частен хеликоптер в Калабасас, Калифорния. Заедно с него си отиде и 13-годишната му дъщеря Джана, и още седем души.

В допълнение към Брайънт, в Залата на славата влизат шампионите от НБА Тим Дънкан и Кевин Гарнет, шампионката на НБА при жените и олимпийски шампион Тамика Кетчингс, треньорите Руди Томянович, Ким Малки, Барбара Стивънс, Еди Сътън и Патрик Бауман, който е мениджър.

Имената бяха обявени през април миналата година. Церемонията трябваше да бъде през август, но бе отложена заради пандемията.

Снимка: silverscreenandroll.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments