> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп готви голяма чистка в Ливърпул


52 0

Полузащитникът Алекс Окслейд-Чембърлейн е сред играчите, с които Ливърпул планира да се раздели през лятото. Такива са плановете на мениджъра Юрген Клоп.
Този сезон Ливърпул изпитва огромни проблеми с контузени футболисти, но не смята да разчита на 27-годишния Окслейд-Чембърлейн след края на шампионата.
Вместо през лятото да участва с отбора на Англия в Европейското първенство, Окслейд-Чембърлейн ще бъде зает със задачата да си намери нов клуб. The Independent твърди, че заедно с него трябва да си тръгнат Джердан Шакири, Дивок Ориги и други футболисти. Също така тимът ще претърпи сериозни загуби, защото реално е застрашен да не участва в следващото издание на Шампионската лига.

Този сезон Окслейд-Чембърлейн взе участие в 12 мача на Ливърпул във всички съревнования и само два пъти бе в стартовия състав, като и в двата случая не остана на терена през всичките 90 минути. Своята роля изиграха и травмите, но дори и здрав Окслейд-Чембърлейн не успява да се справи с конкуренцията на Тиаго Алкантара, Къртис Джоунс и Наби Кейта.

Снимка: facebook.com

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading