> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кирилов измести Балъков в ЦСКА 1948


68 0

Росен Кирилов измести Красимир Балъков в ЦСКА 1948. Новият треньор ще изпълнява всички спортно-технически задачи, като ще води и мачовете. Досега това правеше именно магическият халф, който от есента работеше с Краси Борисов, който обаче беше изгонен.
Искам да благодаря на ръководството на ЦСКА 1948, че в мое лице видя човек, който ще помогне за развитието на отбора, ще направим всичко възможно с всекидневната си работа потенциалът на младите играчи да бъде развит, както и те имат бъдеще в българския национален отбор, радвам се, че ще работя с едни от най-добрите млади играчи”, обяви Кирилов на представянето си.

“Привлече ме идеята да се работи с талантливи млади български футболисти, както и организацията, която е на изключително ниво. Има потенциал за развитие на отбора, сигурен съм, че отборът ще печели купи. В този отбор са събрани почни всички най-добри млади играчи в България, потенциалът за развитие им е изключително голям, ще работим денонощно за развитието на потенциала им, те ще имат бъдеще в националния отбор”, добави той.

“Предпочитам да се фокусирам върху ежедневни цели, задачата пред мен и работата с футболистите, трябва да показваме атрактивен футбол, който да се харесва на хората, да печелим мачовете. Сигурен съм, че ако работим систематично с резултатите и победите ще дойдат и купите”, каза още специалистът.

“Искам да има развитие в отбора, амбицията ми е да се сглоби много добър отбор, да се развият играчите, да се развие отбор, той сега е добър отбор, но ще работим да се подобрят още нещата.
Ще искам съвети от Балъков, това е сигурно. Да каже след мач, кое му е харесало, кое не, за да има прогрес. Трябва да се работи повече в България, ще ми е интересно да участват в този процес. Все още съм в процес на адаптация, това което видях ми хареса”, допълни Кирилов.

Снимка: cska1948.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading