> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Боряна Калейн спира с гимнастиката?


0
0
220

„Боряна се чувства по-добре, за момента. Трябва да се говори с нея и все още не знам какво решение ще вземе. След първото си състезание в Тарту тя прекъсна тренировките си. Това, което според мен й липсва е постоянство, за да може да запази спортната си форма. За момента състезанията са ни едно след друго и ако тя реши да продължи, ще трябва да тренира много усилено, за да може да се справи“, това сподели специално за БНР главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално (жени) Бранимира Маркова по отношение състоянието на Боряна Калейн и възможността тя да участва в предстоящите световни купи и европейското първенство в Баку през май.
Припомняме, че броени дни преди началото на световната купа в София, Боряна Калейн отказа да участва в състезанието заради здравословно неразположение. Това наложи на нейно място в отбора да влезе Ева Брезалиева.

„Заради оттеглянето на Боряна се наложиха някои промени. В първоначалните ни планове беше заложено Боряна да вземе участие както тук, така и на другите световни купи. Сега давам равен шанс на всички, защото в Ташкент планирам да участват Татяна Воложанина и Магдалина Миневска, в Баку – Ева Брезалиева и Стилияна Николова”, коментира още Бранимира Маркова.

Потокът на Стилияна Николова и Ева Брезалиева стартира днес в 13.20 часа. Ансамбълът ни е в поток А, който започва непосредствено след церемонията по официалното откриване на турнира в 18.20 часа.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx