> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Иво Ивков се смята за уволнен от Левски


1
0
413

Изпълнителният директор Иво Ивков смята, че е с “червен картон” от мажоритарния собственик Наско Сираков, с когото има “много сериозни различия”. Президентът на “сините” каза през седмицата, че който има разногласия с него, най-вероятно ще бъде освободен. Ивков бе на среща с част от организираните фенове на “сините” и след нейния край бе запитан от журналисти дали приема думите на Сираков като жълт, или като червен картон.

“Като червен, защото аз продължавам да имам много сериозни различия с него относно съществени неща. Предстои да видим (какво ще се случи на Общото събрание)”, отговори изпълнителният директор на Левски.

Ивков добави, че ръководителите на Левски, сред които Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Петър Ганев, са отговорили на всички въпроси на феновете “без притеснения“.

От Националния клуб на привържениците на Левски София излязоха с позиция след срещата.
“Имахме възможността да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси. Пълната конструктивност на дискусията бе нарушена от липсата на мажоритарния акционер и собственика на компанията, управляваща Левски.
На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите привърженици се обединихме около тезата, че корпоративният модел на управление, особено когато управляваща корпорация е външна за Левски, е неприемлив. Най-малкото, защото отговорността е силно размита.

Ние искаме Левски да се управлява от левскари, които работят на Герена и носят отговорността лично!
Поради тази причина, заявяваме категоричната си подкрепа за пътя, поет от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална смяна на когото и да е от двамата силно ще ни разтревожи.
Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и собственика на компанията, управляваща Левски, да оцени правилно своя бизнес интерес, който изисква силен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за дискусия с липсващите ключови фигури днес, в подобен формат, т.к. отворените въпроси остават!”, се казва в позицията.
Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и собственика на компанията, управляваща Левски, да оцени правилно своя бизнес интерес, който изисква силен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за дискусия с липсващите ключови фигури днес, в подобен формат, т.к. отворените въпроси остават!”, допълниха феновете.

Снимка: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx