> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Италианците от Царско село взимат Хебър


0
0
524

Хебър ще има нови силни хора и това е италианско-швейцарския консорциум, който държеше властта във вече фалиралия Царско село. Зад сделката стои родният агент Софрони Софрониев, който заедно с двама свои партньори ще поеме нещата в клуба от Пазарджик, който е новак в елита на родния футбол.

„Да, това което се пишеше в последните дни, е вярно и наистина говорихме с кмета на Пазарджик. Стиснахме си ръцете и очакваме всичко да бъде подписано и обявено официално в близките дни“, обяви Софрониев за PlovdivDerby.

Той успокои феновете на Хебър, че отборът няма да бъде сред последните в класирането и да се бори за оцеляване, а целта ще бъде минимум място в „златната среда“ в класирането.

„Някои хора явно имат нещо против нас, но в Царско село нашият екип постигна сериозни резултати за времето през което бяхме там. След като всичко стане официално ще доведем в Хебър по-добри футболисти, отколкото в Царско село, и целта ще бъде минимум място в средата. Ще имаме и по-сериозно име от Стефано Макопи за треньор“.

„Със сигурност ще има и българи в състава, може би ще има баланс 50/50 българи и чужденци, така че хората могат да бъдат спокойни. Мисля, че Хебър го чакат наистина добри дни“.

Така на практика Николай Митов си тръгва от отбора, но все пак новите силни хора на тима от Пазарджик ще преговарят с някои играчи от отбора, за да могат да останат и през следващия сезон. „Ще говорим с някои от тези момчета да останат, ние оценяваме техните усилия през сезона и добрата работа, която са свършили“, каза в заключение Софрониев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx