> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Футболист №1 на България: Раздадохме се максимално


0
0
52

Футболист №1 на България за последните две години Димитър Илиев, смята, че всички играчи са се раздали на 100% срещу Франция. “Лъвовете” загубиха контролата с 0:3, а нападателят потича последните 30 мин. на “Стад де Франс”.

Колкото и да е голяма разликата в класата тази максима, че когато не вкарваш ти вкарват, може да стане реалност. Беше ясно, че ще се браним и ще чакаме ситуация. Можеше с голяма доза късмет да стигнем до позитивен резултат. Истината е, че сме на светлинни години от този отбор. Всеки даде максимума от себе си, но това е положението в момента. Те са основен фаворит за Евро 2020. Напълно по нормален начин протече този мач. Смятам, че не са това възможностите на отбора. В много от ситуациите можеше да се запази топката, губим я в определени моменти. Това можем да отдадем на младия състав, момчета, които все още нямат много опит. Това е бъдещето. С такива противници можеш само да израстваш. Със сигурност трябва да отбележим, че в много ситуации можеше да играем по-спокойно. Ако положението на Бирсент беше влязло, можеше да изтръгнем нещо. Дали е 1:0 или 3:0 за самочувствието има значение, но не трябва да се залъгваме – Франция е отбор от друго ниво“, каза Илиев след срещата.

“Знаехме, че ще е трудно. Играхме срещу най-добрия отбор в света, срещу едни от най-добрите футболисти в света. Жалко, че пуснахме два гола в последните минути. Мисля, че положението на Карагарен ако беше влязло, можеше да завършим наравно. Най-позитивното нещо е представянето на младите момчета. Франция притежава много класа във всеки един аспект”, заяви Ивайло Чочев. При първия гол след удара на Антоан Гризман, топката се отклони в главата именно на Чочев, за да влезе във вратата на съотборника му в ЦСКА 1948 Даниел Наумов.

Снимка: Фейсбук

Споделете
0
0

Comments