> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо: Илиан Илиев беше първи избор


0
0
154

Техническият директор на БФС Георги Иванов-Гонзо обяви, че Илиан Илиев е бил първият им избор за национален селекционер. Договорът на спеца вече е факт, като той е за 2 години и 7 месеца.

“Като всички треньори, като Ясен Петров и Младен Кръстаич, Илиан Илиев ще избира системата и футболистите. Той има нашата пълна подкрепа като федерация. Очакваме от него да постигне резултатите, които цялата България мечтае. След лятото ще преценим дали ще съвместява две длъжности, или ще работи само на една. Ние няма да настояваме Илиев да работи само за националния отбор. Това ще се преценява през лятото. Имахме няколко избора, които дискутирахме, но Илиев беше първи избор. Ние като ръководство трябваше да изберем най-добрия”, обяви Гонзо.

“Влязохме в разговори с него още преди повече от седмица. Той е бил два пъти треньор на годината у нас, работи много добре и превърна Черно море в отбор, който има разпознаваем стил. Уверени сме, че той е най-добрият избор. Държим на него и БФС ще го подкрепя с целия си наличен ресурс.
Илиан ще има подкрепата, която имаха преди него двамата треньори, с които аз съм работил – Ясен Петров и Младен Кръстаич. Той ще си избира състава, той ще определя групата за мачовете, ще си прави състава и ще прави тактиката. Продължавам да съм на мнение, че имаме футболисти с качества, които не отговарят на резултатите на терена. Обърнахме с към Илиан Илиев за треньор, защото вярваме, че ще ни помогне да подобрим резултатите на националния отбор”, продължи бившият централен нападател.

Заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов също подкрепи думите на Гонзо.
“Целият капацитет, който притежава БФС за подкрепа на националния селекционер, ще бъде впрегнат в подкрепа на Илиан Илиев. И тази подкрепа ще бъде напълно безрезервна“, каза той.
Дебютът на Илиев ще бъде на 16 ноември в София срещу Унгария, а три дни по-късно България приключва с Европейските квалификации в група G с визита на Сърбия на стадиона в Лесковац.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx