> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ибрахимович не е готов за пенсия


0
0
236

Футболистът на Милан Златан Ибрахимович отново потвърди, че не мисли да спира с футбола. Шведският нападател направи това в интервю за CNN. Ветеранът лекува контузия в коляното и ще е на линия след Нова година. Пролетта заради болежките той почти не игра.

“Не мисля да се отказвам още. Имам твърде голяма страст към играта. Сега ситуацията е различна с възрастта ми и съотборниците, но се забавлявам всеки ден, защото мисля, че когато спреш с футбола, ще ти липсва толкова, че не трябва да имаш угризения, че не си продължил с играта”, каза 41-годишният футболист.

“Искам да бъда здрав и докато съм на ниво, ще играя, за да видя докъде мога да стигна. Докато успявам да имам резултати, ще играя. Деня, в който намаля скоростта, искам хората около мен да са честни и да ми кажат, че съм намалил. И тогава ще приема реалността”, допълни той.

“Засега искам да остана на нивото на по-младите момчета. Имам тази мания, че искам да бъда по-добър всеки ден. Ако не работя достатъчно здраво, не се чувствам добре. Такъв е манталитетът ми”, продължи стрелецът.

“И мисля, че ме отведе далеч, защото става дума да предизвикаш тялото, предизвиквайки самия себе си. Контузията? Изпразваха ми коляното веднъж седмично в продължение на шест месеца. Пиех обезболяващи шест месеца. Едвам спях в продължение на шест месеца заради болката. Не съм страдал толкова на и извън терена”, обобщи Ибрахимович.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx