> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Херо скочи на реферите още преди да е започнал работа


0
0
209

Новият треньор на Спартак Вн Димитър Димитров бе представен пред медиите. Херо даде първа пресконференция начело на “соколите”, в която предупреди… футболните съдии. Реално това се случва още преди бургазлията да е започнал работа.

“Град като Варна заслужава да има такъв отбор, силно съм впечатлен от поведението на феновете – това са нещата, които ме накараха да се хвана и да дойда да помогна. Имаше лични причини, поради които не успях да дойда по-рано. Обещах и си го изпълних. Знам, че се хващам в труден момент. На седем точки сме под чертата за спасение. Обещавам, че ще работя сериозно и отговорно, за да спасим Спартак”, отсече Херо.

“Няма да махам никой от щаба, добавям само Георги Чиликов. Човек, с когото съм работил дълго и му имам пълно доверие. Това е изключително важно. Виждам съм и предателства и много неща”, разкри Димитров.

“Ще ни трябва доста сериозна селекция. Аз съм пределно наясно, че тя не може да стане за един трансферен прозорец. Естествено, че всичко съобразявам с финансовата политика на клуба. Липсва качествена селекция, без да обвинявам и обиждам потенциала в момента. Това, което отборът играеше досега с идването на Тодор Киселичков, го преценявам като правилно. Всеки треньор трябва да се съобразява с това, което има. Всеки иска да играе като Манчестър Сити, но не всеки разполага с точните играчи”, каза още новият треньор на “соколите”.

“Всеки треньор предпочита да работи с български футболисти, но въпросът е дали ги има. При нас водим разговори с играчи и от вътрешния, и от външния пазар. Помогнах в някои отношения за някои от привлечените играчи. Имах морален ангажимент от август да помагам с каквото мога”, разкри още Херо.

“Основната цел е да се спасим. Ще бъде трудно, нашите конкуренти също надграждат. Останем ли, без да казвам силни думи, нашият отбор ще има друго лице.
Събираме се на 4 януари. До 18-и ще бъдем тук, след което ще летим до Анталия. Там ще проведем около 4 контроли, като преди това ще имаме две контроли тук в България. Опитвал съм да си променя емоциите. На съдиите няма да им позволя да се подиграват със Спартак отсега мога да им кажа”, закани се отсега Херо.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx