> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо след поредната загуба: Зле съм, трябва да намерим проблема


0
0
282

Григор Димитров приключи още на старта на “Ролан Гарос” заради травмата в кръста. Най-добрият ни тенисист започна силно срещу Маркос Гирон, но се отказа при 6:2, 6:4, 5:7, 0:3. Болката толкова попречи на хасковлията, след като при 5:1 в третата част той имаше три мачбола, но просто спря да тича, защото не можеше.

“Да, за жалост два от турнирите за Големия шлем завършиха така. Може би трябва да направя стъпка назад и да започна да се подготвям по малко по-различен начин. Може би трябва да седнем с отбора и да помислим какво не правим правилно в момента. Очевидно в един от най-важните моменти, и то при такъв резултат, просто тялото ми не издържа. Няма смисъл да стоя в мача“, сподели Григор Димитров пред БНТ в Париж.

Проблемът съществуваше и на демонстративния Ultimate Tennis Showdown в Ница, където бившият №3 изигра срещите си само от първия ден на програмата.
“Да, със сигурност още тогава нямах самата настройка и бях малко притеснен – не знаех колко време ще издържа на корта. За този мач нямам какво повече да кажа освен от това: опитах се до края, знаех че ми трябва само една точка – имах възможността на форхенд, пропуснах я и това е. Случилото се е случило, стана в такъв момент, в който аз не очаквах, нищо не мога да направя в момента.“

Болките се появиха видимо именно в третата част, в която българинът водеше с 5:1 гейма. При победа тогава, може би Димитров щеше да продължи участието си:
“Със сигурност – има два дни, което е голямо предимство. Във вторник нямаше да играя, сигурно щях да почина. Но можем само да гадаем. Сега се случи в такъв момент, друг ден можеше да се случи още в самото начало или въобще да не мога да изляза на корта. Може би е хубаво, че така стана, понеже ще имам време да разбера точно какво е.
Първо, не знаем въобще какъв точно е проблемът, знаем само, че мускулът се схваща постоянно, когато започна да играя. Това е единственото нещо, което знаем. Когато имам повече време в следващите дни с докторите, ще мога да разбера какви мерки трябва да взема, да се надяваме, че няма да се стига до операция, но следващата седмица може би ще знаем повече. За момента няма смисъл да гадая и да отивам в други мисли”, обобщи Гришо.

Снимка: БНР

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments