> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гонзо: В националния ни отбор трябва да играят само българи


0
0
125

В българския национален отбор трябва да играят само българи. Докато аз съм директор на националните отбори, чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата, няма да играе в българския национален отбор. Достойнство за всички българи е да играят, ако не могат, това си бие върху нас. Не искам футболисти от други държави да заместват нашите. В някои страни това може да го има, но за мен е порочна практика“, това заяви в Монтана Георги Иванов – отговорник за националните отбори в Българския футболен съюз, цитиран от БНР.

Пред представители на детско-юношеските школи от областите Монтана, Видин и Враца техническият директор на БФС представи целите и насоките на централата за подпомагане на работата с подрастващите.

“Да помогнем да се направи концепция, ако някой има нужда да развие школата си. Да покажем принципите и правилата – при 9,10,11 до 15 години как се тренира. Не да показваме тренировки, а принципи. Да представим онлайн академията, в която има около 2000 тренировки”, поясни Иванов.

Подмладяването на мъжкия национален отбор на България вече е факт, а целите пред селекционера Младен Кръстаич са високи и такива трябва да бъдат, категоричен е Иванов. Тази година “лъвовете” ще домакинстват в Разград.

“Целта на националния отбор в момента е да се класира за европейското първенство. Няма какво да си говорим. Някои казват, че така хвърлям голяма отговорност върху футболистите – не, не. Не съм видял спортист да отиде на Олимпиада и само да си тичка и да си бяга. Всеки, който отиде на Олимпиада, дори да знае, че няма шансове, той ще се бори да стигне до най-високото ниво. Ние си поставяме високи цели, ако не стане, ще бъде опит за нас, ще пробваме следващата година в квалификациите за световно първенство. България е крайно време да се класира за голям форум“, каза Иванов.
Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx