> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Легенда на Левски призова да изгонят Диксън


0
0
87

Легендата на Левски – Кирил Ивков, който снощи отбеляза своя 75-годишен юбилей, говори пред колегите от “Мач Телеграф”. Пред тях той обяви, че няма никаква вяра в намеренията и възможностите на британския инвеститор Джо Диксън.

“От последния ми разговор с вас, който беше в деня преди пресконференцията на Джоузеф Диксън на “Герена”, не съм ходил на стадиона и се информирам само от медиите какво се случва. Не знам този англичанин, докога ще го чакат. Направо да му бият един шут в задника и да го няма. И аз съм от тези, които изобщо не му вярва”, каза Ивков.

“Чувам че Наско Сираков имал план Б, но не знам какво включва този план. Дано поне да останем в Първа лига и през следващото първенство. Чувам, че вече има мнения сред феновете да ходим по аматьорските групи, но аз дори не искам да си помислям за такъв вариант. Мястото на Левски е само и единствено в Първа лига”, продължи той.

“Докато няма по-добро решение за клуба, съм готов да изтърпя още един сезон като предишния, пак да сме в средата на класирането, но не и да видя Левски в аматьорските групи. Аз винаги съм вярвал на Наско Сираков. Знам, че той е човек, който по принцип не си оставя каруцата в калта, но вече наистина съм притеснен от всичко случващо се и не знам какво да мисля”, каза още двукратният футболист №1 на България.
Най-голям проблем на този етап е, че футболистите бягат, а от 1 юли Левски може да се окаже само с 6-7 играчи.

Споделете
0
0

Comments