> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любо Ганев с шефски пост в Световната волейболна централа


0
0
255

Председателят на Българската федерация по волейбол Любо Ганев бе избран в Съвета за спортни събития (SEC – Sports Event Council) на Световната централа FIVB. Шефът на световния волейбол д-р Ари Граса изпрати официално писмо до бившия национал, с което благодари за съгласието.

“Вашият опит ще принесе важен актив, който ще подобри нашия спорт. FIVB разчита на вас и ще осигури необходимата подкрепа за вашата всекидневна работа”, пише бразилецът.

От миналата година Ганев е и член на борда на Европейската конфедерация (CEV). Досега не е имало българин, който да бъде толкова важна част от управленските структури на двете най-важни световни организации във волейбола.
Съветът за спортни събития е един от най-важните органи във FIVB. Сред неговите задачи е да избира домакин на различни първенства.
В него има още 8 членове, които са от CEV, начело с президента на европейската конфедерация Александър Боричич (Сърбия). Като представители са и президентите на всички останали континентални федерации.
Съветът е ръководен от Марко Тулио Тейшейра (Бразилия).

“Признанието от д-р Граса и ръководството на FIVB е наистина впечатляващо, не само за мен, но и въобще за българския волейбол – коментира Любо Ганев. – Ще направя всичко по силите си, за да оправдая доверието. Целта на FIVB е волейболът да се развива непрекъснато. Такава е и моята мисия като президент на българската федерация. Фактът, че съм част от едни от най-важните органи във FIVB и CEV е ясно доказателство колко тежи името на България във волейбола. И сега най-важното е да продължим да работим с това високо темпо и качество, за да защитим реномето си”, допълни той.
Признанието за България идва на старта на волейболната Лига на нациите, в която “лъвовете” загубиха от Франция в петък и победиха Австралия в събота. По-късно днес България среща силния тим на Германия.

Снимка: БФВолейбол

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments