> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев продава част от ЦСКА


0
0
251

Собствениците на ЦСКА са разговаряли с две мощни фирми, които, при положителна развръзка на нещата, да влязат като акционери в клуба.
Става въпрос за букмейкърска компания и за сериозен инвеститор от Източна Европа, съобщава Спортал. Дали ще има положителна развръзка на разговорите, е трудно да се каже на този етап, но е факт, че босовете на червените, начело с Гриша Ганчев, са склонни да се разделят с част от своите акции в името на по-стабилното финансово бъдеще на клуба.

Припомняме, че преди няколко месеца благодетелите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че се оттеглят, а думите им бяха потвърдени и от изпълнителния директор Пламен Марков. До този момент собствениците не са променили решението си, но е ясно, че те са осигурили издръжката на клуба до края на годината.

Паралелно треньорът на ЦСКА Любо Пенев е поискал от ръководството да му осигури силни съперници за контролите за лятната подготовка. Все още не е напълно ясно къде ще се готвят „червените“, но те работят по няколко варианта, като предпочитат да тренират и играят в Австрия. Това може да пропадне само ако се наложат нови рестрикции с пътуванията заради епидемията от коронавирус.

Ако това стане, най-вероятно ЦСКА ще се готви у нас и ще избере лагер в Тетевен. Желанието на Пенев е продиктувано от предстоящите мачове в Лигата на конференциите. Тактиката на бившия треньор Бруно Акрапович бе съвсем различна и той настояваше ЦСКА да играе с по-слаби тимове, за да избегнат контузии и отборът да натрупа самочувствие.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments