> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гриша Ганчев призна за грешки в ЦСКА


0
0
415

Гриша Ганчев призна за грешки в ЦСКА. По-точно към феновете, които наистина обичат клуба. Собственикът даде интервю пред клубната телевизия, в което говори по всички наболели въпроси, зададени от “червените” фенове. От “Армията” пуснаха само малка част от него, където Гришата говори че е направил грешки по време на управлението си и даде ясно да се разбере, че всеки играч, който е бил или е част от отбора, е съгласуван с треньорите.

“Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински. Не само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба. Отчитаме, че това перо беше занемарено. Мисля, че в следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба.
Винаги са били съгласувани всички играчи с треньорите. На всеки един треньор сме му казали “Тези и тези са опциите, избери си – това ни е по джоба”. Клубът е над всичко. Над Гриша Ганчев”, обяви той.

“Разликата между мен и един друг бос във футбола е, че при мен всичко не е на всяка цена вече. Ако можем по спортен път и по честен начин, без да пробиваме играчи на други отбори и без да купуваме цели отбори. Искам да си станем по нормалния начин шампиони и ние ще си станем. Сигурен съм. Защото в спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не бъдеш възнаграден. Ще стане рано или късно”, каза още Ганчев.
A от новия сезон наставник вероятно ще е Саша Илич.

Снимка: ЦСКА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx