> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Шефът на Формула 1 очаква вълнуващ сезон


60 0

Управляващият директор на Формула 1 Рос Браун очаква интересен и вълнуващ сезон, който стартира в неделя с Голямата награда на Бахрейн. Тренировките обаче стартират в петък по обяд и всички трепнат в очакване.

“Определено изглежда като че ли сезонът ще е вълнуващ. Фернандо Алонсо се справяше доста добре, което е прекрасно. Макларън изглежда чудесно, а Мерцедес може би са изправени пред повече затруднения, макар да съм сигурен, че ще се справят”, заяви Браун.

Според мен ще е доста вълнуващ сезон. Ред Бул изглежда в добра форма, а по това време миналата година като че ли имаха грижи. Ако успеят да започнат сезона така, както приключиха миналия, има на какво да се надяваме“, добави британецът.

„Отборите вероятно вече са започнали и работа по колите за 2022 г. Заради КОВИД-19 запазихме голяма част от миналогодишните компоненти, така че повечето екипи не направиха нови конструкции. Поради това и вероятно са стартирали проектите за догодина. Повечето вероятно ще прехвърлят по-голямата част от ресурсите си в тази посока към средата на сезона”, смята Браун.

Снимка: facebook.com

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading