> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

ФИФА призова за спиране на войната в Украйна


0
0
233

Президентът на Международната федерация по футбол (ФИФА) Джани Инфантино призова Русия и Украйна да прекратят огъня по време на Световното първенство в Катар. Той отправи посланието пред лидерите на страните от Групата на 20-те (Г-20) и добави, че турнирът може да служи като платформа за постигане на мир, тъй като ще бъде гледан от близо 5 милиарда души.

“Моята молба е за прекратяване на огъня по време на Световното първенство. Предлагам организирането на хуманитарни коридори или каквото и да било друго, което може да служи като начална точка за диалог за мир”, заяви Инфантино в обръщението си към лидерите на Г-20.

“Вие сте лидерите на големите държави в света. Вие имате способите да влияете на международните събития”, каза още швейцарецът.

Световното първенство започва в неделя, като войната, която води Русия в Украйна, не е единственият проблем за участниците в турнира и феновете. Ежедневни са протестите срещу системното нарушаване на човешките права в Катар и най-вече на работещите в страната мигранти.

Снимка: ФИФА

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx