> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Фенове скочиха на Левски заради картите


2
0
1376

От Националния клуб на привържениците на Левски излязоха с позиция, в която обявиха, че не са доволни от вдигането на цените на абонаментните карти за новия сезон. Феновете скочиха, защото сезонните талони бяха вдигнати с 30%.

Ето позицията на организираните привърженици:

“Ръководството на ПФК Левски АД, начело с мажоритарния собственик, поднесоха поредната неприятна изненада за привържениците на клуба с неоправдано и необосновано вдигане на цените на абонаментните карти за новия сезон. То надхвърля 30%, както и границата на добрия вкус, без с нищо да носи по-добра услуга или преживяване. От мизерните условия по трибуните до футбола на терена.

В тази връзка подчертаваме, че за първи път организации на привържениците не са консултирани за цените на билетите и абонаментните карти, каквато традиция съществуваше в ПФК Левски АД. Това за нас означава само едно. Феновете са третирани като безгласни букви, които по традиция трябва да покриват щетите от лошото управление, продължаващо и до днес вече години наред.

Изразяваме и своето недоумение дали въпросното повишение не е свързано с договора за управление, според който 10% от цените на билетите отиват при фирмата спонсор-управляващ. Дали цените на абонаментни карти не стимулират именно по-голямо потребление на билети и печалбарство на гърба на привържениците?
И тъй като хората, борещите се за това футболът да бъде за привържениците, бяха отстранени и принудени да напуснат, Националният клуб на привържениците на Левски заявява, че няма да остане безучастен към продължаващата гавра с левскарите.
Ще изразим ясно и недвусмислено своята позиция през предстоящия сезон и призоваваме всички левскари да не бъдат безучастни към случващото се”.

Снимка: Фейсбук

2
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx