> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Без карантина за феновете на Юнайтед за финала на Лига Европа


0
0
607

Полските власти премахнаха карантинните правила за феновете на Манчестър Юнайтед, които ще посетят финала на Лига Европа в Гданск.
Тимът на Оле Гунар Солскяер отива на стадион „Гданск“ на 26 май в търсене на първи трофей след спечелването на надпреварата през 2017. Стадионът ще бъде ограничен до 25% капацитет за финала поради рестрикциите, свързани с коронавируса, като „червените дяволи“ ще получат 2000 билета за мача, който ще се проведе пред 9500 души. Докато привържениците ще трябва да се карантинират при завръщането си във Великобритания, тъй като Полша е в списъка с рискови страни, актуализация на уебсайта на летището в Гданск потвърди, че няма да има нужда от изолация при пристигането на феновете в града.

Всеки човек, който има билет за финала на Лига Европа в Гданск, пристигащ от Великобритания, не трябва си прави тест след пристигане. Според решението на полските власти, 9500 фенове могат да вземат участие във финала. Повечето от тях ще пристигнат от чужбина. Пътуването по въздух е обект на много рестрикции, причинени от пандемията от коронавирус. До тук, пътуващите от зоната Шенген могат да бъдат изключени от карантината в Полша на база генералните регулации или на база теста, извършен при напускане на страната или след пристигането в Полша. Въпреки това, всички, идващи от страни извън Шенген, трябва да се тестват в Полша. За да се организира пристигането на британските футболни фенове за финала в Лига Европа в Гданск, полското правителство промени ограничението, позволявайки за тяхното пристигане тест, направен във Великобритания”,, се казва в изявление на сайта на летището.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments