> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Феновете на Ман Юнайтед обявиха исканията си към Глейзър


0
0
308

Феновете на Манчестър Юнайтед излязоха с официално обръщение след вчерашните протести, отложили голямото дерби на английския футбол срещу Ливърпул. Както е известно, хиляди фенове на “червените дяволи” се събраха около “Олд Трафорд”, а част от тях дори нахлуха на терена. Всичко това бе насочено срещу собствениците на клуба – фамилия Глейзър.
Феновете искат американските милиардери да продадат клуба по на-бързия начин. Повечето от тях настояват за прилагане на немския модел с 50% плюс една акции, които са притежание именно на феновете.

Ето го и съобщението:
“След вчерашните събития вярваме, че вашето внимание е насочено напълно към въпроса какво ще се случи в Манчестър Юнайтед.

Искаме да бъдем ясни, че никой не иска случилото се вчера на “Олд Трафорд” да се превърне в редовно събитие. Ние сме футболни фенове и искаме да подкрепяме нашия отбор. Не искаме да прекарваме почивните си дни, протестирайки извън нашия стадион. Това, което се случи, беше кулминация на 16 години, в които вашето семейство като собственик на клуба ни докара до дългове и западане. Повече от всякога се чувстваме игнорирани. В тези 16 години нито един от членовете на фамилия Глейзър не благоволи да проведе разговор с нас.

Никой от нас не иска това да продължава. Така че трябва да намерим начин да продължим напред и имаме план с четири точки, за да се случи това:

  1. Включете се и подкрепете инициираното от феновете разглеждане на футбола от страна на правителството и го използвайте като възможност за промяна на сегашната структура на собственост в полза на привържениците.
  2. Веднага назначете независими директори в ръководството, чиято единствена цел е да защитават интересите на клуба като футболен клуб, а не на акционерите.
  3. Работете с тръста на привържениците на Манчестър Юнайтед и феновете като цяло, за да бъде внедрена акционерна схема, която е по-достъпна за всички и в която акционерите имат същите права за гласуване като тези, които притежават във фамилия Глейзър. Ако има апетит сред феновете, трябва да приемете и да не оказвате съпротива на това делът на Глейзър в клуба да бъде намален или изцяло изкупен.
  4. Съгласете се на консултации с притежателите на сезонни билети за всички съществени промени, засягащи бъдещето на нашия клуб, включително и турнирите, в които участваме. Изискваме отговор на плана публично и писмено до петък. Това е единственият начин да преодолеем този проблем. Съветваме ви да го направите”.
    Снимка: Фейсбук
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments